Nieuws
Impeesa
Speltakken
Activiteiten
Acties
Fotoalbum
Kalender
Lid worden?
Contributie
Contact
Disclaimer


Ander scoutingnieuws...
Lid worden?


   Lid worden? Klik hier!

Komende activiteiten
Geen evenementen
Activiteiten PDF Print E-mail

Nieuwjaarsbijeenkomst

Wanneer: Begin januari
Voor wie: Alle leden en hun familie
Wat: Tijdens een complete maaltijd met pannenkoeken en erwtensoep kan iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen. Daarna is er de mogelijkheid om een speciaal voorbereid nieuwjaarsspel te spelen.


Groot Programma

Wanneer: Eind januari/begin februari
Voor wie: Alle speltakken en vriendjes die een keer komen kijken
Wat: Twee weken lang spelen de verschillende speltakken allemaal spellen in een vooraf bedacht thema. Het gebouw wordt dan helemaal omgetoverd, verbouwd en versierd. Thema's uit het verleden zijn: de Flintstones, het Amazonegebied, het Verlaten Landhuis...


Overgooien

Wanneer: Verschillend
Voor wie: Alle leden, maar met name de leden die worden overgegooid
Wat: Tijdens deze speciale bijeenkomst, gaan de oudste welpen over naar de scouts. Natuurlijk wordt daaromheen een heel programma voorbereid, zodat het voor iedereen een feest wordt!


Installatie

Wanneer: Verschilt per speltak
Voor wie: De eigen speltak + de familie van de kinderen die geïnstalleerd worden.
Wat: Nieuwe leden worden geïnstalleerd. Dat betekent dat je er daarna echt bij hoort. Dit is een groot feest, dus ook je familie mag meekomen. Daarna is het tijd voor een leuk programma voor jong en oud.


Voorjaarsweekend

Wanneer: Eind mei / begin juni
Voor wie: Alle leden
Wat: Een heel weekend op ons eigen groepshuis, met slapen! We doen verschillende dingen, zoals spellen, een viering, een bonte avond en vaak gaan we ook nog eropuit, naar bijvoorbeeld strand, bos of dorp.


Zomerkamp

Wanneer: Eerste week van de zomervakantie
Voor wie: Scouts
Wat: Voor velen het hoogtepunt van het jaar: het grote zomerkamp. Een week kamperen in een mooi bos. Zelf koken, pionieren, tochten lopen, veel ren- en sluipspelen, spelen in het donker en allemaal in een thema! Thema's van vorige jaren zijn: Goudzoekers, Indianen, Op Safari, Piraten...


Fotoavond

Wanneer: Eind september
Voor wie: Alle leden en hun familie
Wat: Tijdens deze avond worden alle foto's van het afgelopen jaar opgehangen en kun je die bestellen. Ook kun je bingo spelen of boven hete kolen een stokbroodje bakken.


Kerstweekend

Wanneer: Tussen Sinterklaas en Kerst
Voor wie: Alle leden
Wat: Een heel weekend op ons clubhuis, met slapen. We doen verschillende dingen zoals kerstspellen, een viering, boerenkool eten en 's avonds een film kijken, in een mooi versierd clubhuis, met kerstboom.


Welpendag

Wanneer: Verschillend
Voor wie: Welpen
Wat: Een hele dage voor alleen de Welpen op Impeesa! We hebben allerlei activiteiten voor de Welpen. Dingen die we al een keer hebben gedaan: strand bezoek, bezoek aan rozentuin van Beresteyn enz…

 

Copyright © 2020 Scouting Impeesa Voorschoten. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.