Nieuws
Impeesa
Speltakken
Activiteiten
Acties
Fotoalbum
Kalender
Lid worden?
Contributie
Contact
Disclaimer


Ander scoutingnieuws...
Lid worden?


   Lid worden? Klik hier!

Komende activiteiten
za juli 20, 2019
Zomerkamp
zo juli 21, 2019
Zomerkamp
ma juli 22, 2019
Zomerkamp
di juli 23, 2019
Zomerkamp
wo juli 24, 2019
Zomerkamp
Succes Tuinaarde 2019 PDF Print E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
woensdag, 03 april 2019 00:00

Zaterdag 30  maart was de tuinaarde actie.  En wat hadden we mooi weer zeg! We hebben vandaag echt kunnen genieten van de zon. 's Ochtends stonden de pallets en de karren al klaar met de violen en de tuinaarde. We hebben de tent neergezet, de vlaggen opgehangen want we wilden wel laten zien dat we van de scouting waren! Iets voor tienen kwamen de eerste ouders al om te helpen de bestellingen te leveren. Zowel de welpen, als de scouts  hielpen mee om te sjouwen en te betalen bij aflevering bij mensen thuis.  

Zo tegen lunchtijd gingen de buikjes van iedereen wel rammelen. Op Impeesa was er heerlijk brood en een kom kippensoep.  We konden zelfs gezellig buiten eten. In de middag hebben we de laatste bestellingen weggebracht en konden we gaan opruimen. We hebben nog even wat gedronken en toen zijn we ook naar huis gegaan. 

Iedereen superbedankt voor het helpen zaterdag! 


 
Paasvuur 2019 PDF Print E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
zondag, 12 mei 2019 00:00

  

Ook dit jaar heeft Scoutingroep Impeesa het paasvuur bij de kerk geregeld voor tijdens de paasviering. Rond half 9 stonden we klaar met het vuur om mensen te verwelkomen. Kerkgangers mochten ook hun Palmpasen takje in het vuur doen voordat ze de kerk in gingen. Na de start van de viering kwamen de voorgangers naar buiten om bij ons vuur de Paaskaars aan te steken. Dit jaar heeft de leiding daarbij ook geholpen. Na het aansteken gingen ze weer naar binnen en gingen wij met elkaar dichtij het vuur zitten. Het was prachtig weer dus was het fijn bij het vuur te zitten. Na de viering hebben we het vuur uitgemaakt en hebben we opgeruimd. Fijne Paasdagen allemaal.

 

 
Kinderboerderij PDF Print E-mail
Nieuws - Laatste nieuws
woensdag, 10 april 2019 00:00
We hadden een kleine verrassing voor de welpen: we gaan naar de kinderboerderij. De voorpret begint al in de auto, zullen ze varkens hebben? en koeien? en mogen we die voeren? Aangekomen op de kinderboerderij gaan we maar eens rondkijken. Eerst maar eens naar de konijnen toe, om ze te knuffelen. Verderop liepen geitjes en niet zomaar geitjes, maar een hele wei vol waar wij ook in mochten. In het geitenveld was ook een groot zoutblok en voor je het wist zat er een geit boven op tot veel pret van de welpen. We hebben nog veel meer dieren gezien, hertjes, cavia’s, eenden. Ook zwarte zwanen. De meeste welpen hadden die nog nooit gezien. Heel erg gaaf,Nog even een kleine donatie in het donatie varken en het is weer tijd om naar Impeesa te gaan.
 

Copyright © 2019 Scouting Impeesa Voorschoten. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.