Nieuws
Impeesa
Speltakken
Activiteiten
Acties
Fotoalbum
Kalender
Lid worden?
Contributie
Contact
Disclaimer


Ander scoutingnieuws...
Lid worden?


   Lid worden? Klik hier!

Komende activiteiten
Geen evenementen
Impeesa

Ons clubhuis heeft dezelfde naam als onze groep. De naam 'Impeesa' was de bijnaam van Lord Baden-Powell, de oprichter van Scouting. Je ziet hem hier rechts. De naam 'Impeesa' betekent: 'De wolf die nooit slaapt.'

 In onze Impeesagroep hebben we twee speltakken:

  • Welpen - Meisjes en Jongens van 6 tot 10 jaar.
  • Scouts  - Meisjes en Jongens van 10 tot 15 jaar.

We hebben een groepsbladImpeesa Informatie, dat vier keer per jaar uitkomt. Het is in onze groep een gewoonte om met alle drie de speltakken weekends te houden. Onze kerst- en voorjaarsweekends hebben al een heel lang leven van bestaan. Maar we doen natuurlijk veel meer samen. Kijk ook bij 'Activiteiten' of 'Kalender'. En een heel belangrijke activiteit is natuurlijk het Zomerkamp! In de eerste week van de zomervakantie gaan de Scouts een week op kamp. In deze week slapen we in tenten, koken we zelf, pionieren we en doen we  vanalles in het bos. Van spelen in het bos (sluipen hoort daar natuurlijk ook bij) en tochten lopen of spelen in het donker. Elk kamp hebben we een thema!

Met de hele groep maken we ons ook sterk om geld te verdienen voor onze club. Jaarlijks ondernemen we een Tuinaarde-actie en verkopen we loten van de Grote Club Actie. Bij ons in de groep werken we niet met wachtlijsten. Kom dus gerust bij ons binnenlopen en maak kennis met het Impeesa-gebeuren. En... wij vertellen alles wat je maar wilt weten.

Adres clubhuis 'Impeesa':
Mozartlaan 2
Voorschoten
(Geen postadres)

NB: Ons clubhuis mogen wij van de verhuurder niet verhuren. Het is met één kraan en wc hiervoor ook niet geschikt. Verzoeken tot huur van het gebouw worden dus niet beantwoord.

 

Copyright © 2020 Scouting Impeesa Voorschoten. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.